Logotype

Styrelsen

Skapad: 16/4 - 2015 16:47

Det här är Johanna Nilsson

Johanna NilssonJag är 41 år och uppväxt i Hallnäs i en riktig idrottsfamilj, som är aktiva framför allt inom Persnäs AIF. Nu bor jag i Köpingsvik och arbetar som speciallärare och har 2 barn och en man som också är intresserade av idrott på olika sätt. Fotboll och dans tar upp den störstadelen av vår fritid. Är väldigt pratglad och är inte rädd för att ha åsikter och funderingar om saker och ting.

 

Mitt eget utövande av idrott är väl inte så mycket att skryta med. Jag skadade mig under en fotbollsmatch som 12-åring och fick lägga fotbollsskorna på hyllan. Å andra sidan ledde detta till något annat. Bara några månader efter skadan blev jag hjälpledare till ett flicklag i Paifen ochpå den vägen har det sedan fortsatt. Sedan dess har jag varit aktiv som ledare ifrån allt till barngymnastik, bordtennis, tränare ungdomslag och lagledare för herr- och damlag inom föreningen. Just nu sitter jag med i sektionerna för ungdom- och seniorfotboll i föreningen. Har mycket att tacka min pappa Bernt Johan för att det blev detta spår i stället.

 

Sen närmare 20 år sitter jag även med i Tävlingsutskottet i Smålands FF. Det handlar mest om tävlingsbestämmelser och jag är med och sätter serierna på seniorsidan i Småland. För er som är verksamma inom fotbollen kan alltså kontakta mig om ni vill ha synpunkter framförda eller har andra funderingar.

 

Jag gör mitt andra år i styrelsen och håller på som mest att bli insatt i det arbetet som görs i styrelse och i sektionerna, vilket är en hel del. Det jag hoppas kunna bidra med är bland annat inlägg i diskussioner om hur vi kan utveckla arbetet inom Ölands Idrottskrets både inom styrelse och utskott, men också gentemot alla föreningar här på Öland.

 

Johanna Nilsson

Styrelseledamot i Ölandsidrottskrets 

PÃ¥ Facebook

VÃ¥ra partners